Hoppa till sidans innehåll

Ridleden

02 MAR 2019 17:27
Som flera av er kanske redan har märkt är Ridleden avstängd en liten kort bit precis vid AJRK´s anläggning. Detta är på grund av den pågående byggnationen av nytt ridhus.
  • Uppdaterad: 02 MAR 2019 17:27

Som flera av er kanske redan har märkt är Ridleden avstängd en liten kort bit precis vid AJRK´s anläggning. Detta är på grund av den pågående byggnationen av nytt ridhus.

Vi har nu fått klartecken ifrån Bohus IF att vi kan få använda en liten del av el-ljusspåret för att ta oss förbi avspärrningen och komma ut på ridleden utan att behöva gå ut på asfaltsvägen. Den biten det är ifråga om är med början av spåret ifrån Ale-arena, vid våra sommarhagar, och en bit fram tills att det går en stig längs med våra stora rasthagar. Jag kommer att markera med inplastade A4 lappar var ni svänger av. Det är INTE okej att rida på övriga delar av spåret såsom vid grusgropen m.m.. Missbrukas detta kommer vi bli tvugna att ta bort denna möjlighet så det gäller att ni är uppmärksammade och kollar efter utsatt markering. Stigen vid våra hagar kommer ut på den biten av ridleden som är mellan AJRK´s anläggning och innan man kommer fram till grusvägen som ansluter till asfaltsvägen. Den biten som är fri ifrån bilar. Bohus IF har skötselavtalet på el-ljusspåret och gör ett stort jobb för att hålla det fint för dom som nyttjar slingan. Visa därför respekt och rid endast i skritt på spåret samt hoppa av och sparka undan eventuell hästbajs som din häst lämnar.

Vi tackar Bohus IF för att dom ger oss denna möjlighet att komma ut på leden :)

Skribent: Jennie Johansson
Epost: This is a mailto link

Beställning av klubbkläder:

 Klubbkläder

 

 

 

 Sponsorer:

 

 

Svesjö logga

 

Akzo Nobel

 

  Kareby Bil

 

 Ale Ridsport

 

 Multiva

 

bockmann2d_gro_ohne_text

 

 

hooks_logo

 

 

myone_2

 

NSG

 

 

 

 

Bingoalliansen

 

Golvtjanst

 

Hooves

tc-startsida-webshop_n

 liljas_logo

 

it

 

Postadress:
Ale-Jennylunds RK - Ridsport
Jennylundsvägen 1
44534 Bohus

Besöksadress:
Jennylundsvägen 1
44534 Bohus

Kontakt:
Tel: 031982500
E-post: This is a mailto link

Se all info