Hoppa till sidans innehåll

Lussehoppet & Luciatåg

30 NOV 2018 13:53
Söndagen den 16/12 är det dags för årets Lussehopp. Efter Lussehoppet går årets luciatåg av stapeln. Vi börjar ta emot anmälningar till Lussehoppet fredag den 7/12.
  • Skapad: 30 NOV 2018 13:53

I år är lussehoppet bara för lektionselever på lektionsponny. Mer information om lussehoppet hittar ni här. Lektionshästarna är inte med i år pga att vi tyvärr har tre skadade lektionshästar, så vi vill inte slita mer på de friska hästarna eftersom de redan går mer än vanligt. För er som har egen ponny/häst så är det en pay&jump tidigare på dagen, mer information om denna pay&jump finns på TDB.

Luciatåget kommer vi att ha efter lussehoppet är slut. Det brukar vara runt 17-tiden, med reservation för oväntade förseningar. I luciatåget har vi med våra lektionsponnyer och alla barn/ungodomar som vill vara med är välkomna. Ungdomssektionen ansvarar för luciatåget och det är alltid ett uppskattat inslag. Så välkomna att komma och titta. Vill ni deltaga men missade första träningen så är det inte för sent. Mer information om träning för luciatåget finns här.

Skribent: Jennie Johansson
Epost: This is a mailto link

Beställning av klubbkläder:

 Klubbkläder

 

 

 

 Sponsorer:

 

 

Svesjö logga

 

Akzo Nobel

 

  Kareby Bil

 

 Ale Ridsport

 

 Multiva

 

bockmann2d_gro_ohne_text

 

 

hooks_logo

 

 

myone_2

 

NSG

 

 

 

 

Bingoalliansen

 

Golvtjanst

 

Hooves

tc-startsida-webshop_n

 liljas_logo

 

it

 

Postadress:
Ale-Jennylunds RK - Ridsport
Jennylundsvägen 1
44534 Bohus

Besöksadress:
Jennylundsvägen 1
44534 Bohus

Kontakt:
Tel: 031982500
E-post: This is a mailto link

Se all info