Hoppa till sidans innehåll

Att rida på ridskolan


Om du eller ditt barn vill böra rida hos oss så är du varmt välkommen att höra av dig till oss via telefon eller mejl: This is a mailto link  0733-982502 (031-982500, vidarekopplas till mobilnumret)

Det går också bra att själv registera den som vill börja rida via www.minridskola.se . Välj Ale-Jennylunds Ridklubb och klicka på "Jag vill registera mig och/eller bli medlem hos er" . Där fyller du i personuppgifterna på den som vill börja rida och ställer upp den personen på kö. Vi hör av oss när vi har en plats att erbjuda. Självklart går det bra att höra av sig emellanåt för att kolla hur läget är på kölistan. Om du behöver hjälp med din registrering, läs här.

Om man har ridit ett tag innan så brukar det gå att få plats i någon befintlig grupp. Om man är nybörjare så brukar man behöva stå i kö först. Vi startar upp nya nybörjargrupper regelbundet.

 

Läs gärna igenom Svenska Ridsportförbundets broschyr "Välkommen till ridskolan".

Välkommen till Ridskolan

 

Om du redan är medlem så logga gärna in på er sida på Ale-Jennylunds Ridklubb på www.minridskola.se . Inloggning första gången är ert personnummer och som lösenord de 4'a sista siffrorna i ert personnummer. Ni kommer då att tvingas byta lösenord till något personligt. Här kan ni se era personliga uppgifter, vilka lektioner ni är inbokade på, göra avbokningar, och så småningom även kunna boka igenridning samt anmäla till kurser och läger. Korrigera gärna era uppgifter om något inte stämmer. Kommer ni inte in på ert personnummer och 4 sista siffrorna kontakta oss på mail: This is a mailto link

Det finns även en ny funktion där man kan uppge sin ICE kontakt. (In Case of Emergency) fyll gärna i detta.

 

Uppdaterad: 03 FEB 2019 01:30 Skribent: Jennie Johansson
E-post: This is a mailto link

Beställning av klubbkläder:

 Klubbkläder

 

 

 

 Sponsorer:

 

A-hus

 

 Svenljunga sadelmakeri

Ale Djurklinik

 

 Agria

 Ale Ridsport

 

 

 

 

Bingoalliansen

 

 

 

 

 

Postadress:
Ale-Jennylunds RK - Ridsport
Jennylundsvägen 1
44534 Bohus

Besöksadress:
Jennylundsvägen 1
44534 Bohus

Kontakt:
Tel: 031982500
E-post: This is a mailto link

Se all info