Hoppa till sidans innehåll

Knatteridning


Knatteridningen är bra sätt för att prova på om ditt barn tycker att det är kul att rida. Knatteridningen är till för barn från 4 år och uppåt.

Knatteridningen är på lördagar 14:30-15, med samling 14:10 utanför klubbhuset (vid dåligt väder är det samling inne i ponnystallet). Det är inget man binder upp sig för, utan man anmäler sig vecka för vecka. Det kostar 150:- och betalas kontant eller med swish. Man föranmäler sig innan och man kan börja anmäla sig fr.o.m. mån i den veckan man vill vara med.

Man behöver ha någon med sig som kan leda hästen. Hjälp med att fixa iordning hästen i stallet finns att få, men man får vara beredd på att försöka hjälpa sitt barn så gott man kan. Tala gärna om för ridläraren om du inte har erfarenhet själv av hästar så visar ridläraren hur du skall leda hästen. Hjälm och säkerhetsväst finns att låna. Skor/stövlar med klack samt långbyxor är vad ni behöver tänka på att ha på ert barn, långärmat är bra att ha också, ingen luva på tröjan och halsduk får man inte ha på sig när man rider..

Bokning av knatteridning görs via mail: This is a mailto link , eller via telefon: 0733-982502 (031-982500, vidarekopplas till mobilnumret).

Uppdaterad: 02 JAN 2021 17:51 Skribent: Jennie Johansson
Epost: This is a mailto link

Beställning av klubbkläder:

 Klubbkläder

 

 

 

 Sponsorer:

 

 

 

Cederleuf & Svenheimer

 

 

Svesjö logga

 

Akzo Nobel

 

  Kareby Bil

 

 Ale Ridsport

 

 Multiva

 

bockmann2d_gro_ohne_text

 

 

hooks_logo

 

 

myone_2

 

NSG

 

 

 

 

Bingoalliansen

 

Golvtjanst

 

Hooves

tc-startsida-webshop_n

 liljas_logo

 

it

 

Postadress:
Ale-Jennylunds RK - Ridsport
Jennylundsvägen 1
44534 Bohus

Besöksadress:
Jennylundsvägen 1
44534 Bohus

Kontakt:
Tel: 031982500
E-post: This is a mailto link

Se all info