Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Knatteridning


Knatteridningen är bra sätt för att prova på om ditt barn tycker att det är kul att rida. Knatteridningen är till för barn från 4 år och uppåt.

Knatteridningen är på lördagar 14:30-15, med samling 14:00 utanför ponnystallet (vid dåligt väder är det samling inne i ponnystallet). Det är inget man binder upp sig för, utan man anmäler sig vecka för vecka. Det kostar 160:- och betalas kontant eller med swish. Man föranmäler sig innan och man kan börja anmäla sig fr.o.m. mån i den veckan man vill vara med.

Man behöver ha någon med sig som kan leda hästen. Hjälp med att fixa iordning hästen i stallet finns att få, men man får vara beredd på att försöka hjälpa sitt barn så gott man kan. Tala gärna om för ridläraren om du inte har erfarenhet själv av hästar så visar ridläraren hur du skall leda hästen. Hjälm och säkerhetsväst finns att låna. Lånehjälmar och lånevästar hittar du inne i den nya ridhusbyggnaden (stor rödgrå träbyggnad), gå in genom huvudentrén (entrén närmast parkeringen), gå rakt fram in genom en dörr till, där hittar du västar och hjälmar. Prova gärna ut och hämta detta innan samlingen. Skor/stövlar med klack samt långbyxor är vad ni behöver tänka på att ha på ert barn, långärmat är bra att ha också. Helst ingen luva på tröjan och man får inte ha på sig halsduk när man rider.

Bokning av knatteridning görs via mail: This is a mailto link 

Uppdaterad: 13 AUG 2022 18:38 Skribent: Jennie Johansson
E-post: This is a mailto link

Beställning av klubbkläder:

 Klubbkläder

 

 

 

 Sponsorer:

 

A-hus

 

 Svenljunga sadelmakeri

Ale Djurklinik

 

 Agria

 Ale Ridsport

 

 

 

 

Bingoalliansen

 

 

 

 

 

Postadress:
Ale-Jennylunds RK - Ridsport
Jennylundsvägen 1
44534 Bohus

Besöksadress:
Jennylundsvägen 1
44534 Bohus

Kontakt:
Tel: 031982500
E-post: This is a mailto link

Se all info