Gå till innehåll
Ale-Jennylunds Ridklubb
Ale-Jennylunds Ridklubb

Anläggningsavgifter

Anläggningsavgifter 2024


Allmän information:

När Ale-Jennylunds Ridklubbs anläggning används krävs att man betalt anläggningsavgift enl. nedan.
Detta berättigar till att vistas på/i anläggningens ridbanor och maneger med en häst. Man kan även få en tagg så att man kommer in i Nya Ridhuset även när det är låst. Mejla till ridskolan@ajrk.se om du vill ha en tagg.

Om Betalaren av avgiften har flera hästar gäller kortet även för dessa, dock endast för en ryttare åt gången på ridbanan.

Har Betalaren av avgiften andra ryttare till sina hästar gäller kortet även för dem, dock krävs ett kort per ekipage om man vill rida samtidigt.


Regler:

 • Hästen skall vara vaccinerad mot hästinfluensa.
 • Under 18 år boende i Ale kommun rider gratis, dock krävs registrering via www.minridskola.se Länk till annan webbplats. (för mer info se stycket om hel- och halvår lite längre ner på sidan). Detta gäller till och med det år ryttaren fyller 18 år.
 • Medlemskap i AJRK krävs vid anläggningsavgift per termin eller per år
 • Ryttaren skall följa de anslagna manegereglerna.


Avgiften erlägges i förskott.

Anläggningsvgift för hel- och halvår betalas via faktura. Logga in på www.minridskola.se Länk till annan webbplats. och boka dig via sidan som heter kurser. Faktura kommer sedan att mejlas till dig. Inloggning till www.minridskola.se Länk till annan webbplats. första gången är ert personnummer och som lösenord de 4'a sista siffrorna i ert personnummer. Ni kommer då att tvingas byta lösenord till något personligt. Korrigera gärna era uppgifter om något inte stämmer. Kommer ni inte in på ert personnummer och 4 sista siffrorna kontakta oss på mail: kansli@ajrk.se

Anläggningsavgift per månad eller tillfälle betalas via swish till till: 1231981760 (ange "anläggningsavgift" samt ditt namn som meddelande).


Priser:


Anläggningsavgift per tillfälle:

 • 70: - för medlemmar
 • 140: - för ickemedlemmar

Anläggningsavgift per månad:

 • 400: - för medlemmar
 • 600: - för ickemedlemmar

Anläggningsavgift per halvår (1/1-30/6 eller 1/7-31/12) (medlemskap krävs):

 • 920: - för licensierade medlemmar
 • 1250: - för icke licensierade medlemmar

Anläggningsavgift per år (1/1-31/12) (medlemskap krävs)

 • 1550: - för licensierade medlemmar
 • 2100: - för icke licensierade medlemmar

I samband med att avgift betalats registreras ryttaren i ”Anläggningsliggare” vilken anslås på anläggningen. Ryttare under 18 år boende i Ale kommun använder anläggningen gratis men skall dock registreras i ”Anläggningsliggaren”


Träning/Hyra av anläggning:

Vid all organiserad träning (även löshoppning och longering) där ridbana/manege inte är tilgänglig för övriga, skall ridbana/manege bokas av ansvarig tränare/användare.

Bokning sker senast 5 arbetsdagar innan planerad aktivitet hos Ale-Jennylunds RK:s personal som registrerar bokning i kalendern på AJRK:s hemsida.

Priser:

 • Enl överenskommelse per tillfälle. Kontakta Ridskolan för bokning och överenskommelse om pris och omfattning
 • Samtliga avgifter skall betalas i förskott.Senast 3 dagar före en planerad aktivitet kommer den registreras i kalendern på AJRK:s hemsida. Aktiviteter som bestäms senare än så kommer att annonseras ut i anläggningsgruppenFacebook. Om du inte är med i anläggningsgruppen men vill gå med, kontakta oss via mejl: ridskolan@ajrk.se

Publicerad: 2022-12-29

Senast uppdaterad: 2024-01-02

Författare: Jennie Johansson

Besöksadress

Jennylundsvägen 1
445 34 Bohus

Postadress

Jennylundsvägen 1
445 34 Bohus

Kontakta oss

031 982500
ridskolan@ajrk.se