Gå till innehåll
Ale-Jennylunds Ridklubb
Ale-Jennylunds Ridklubb

"Vi i stallet"- dag, tisdag 14/2

Hej alla medlemmar mellan 9-13 år

Vi är fyra tjejer som genomför en ungdomsledarkurs och nu är det dags för våran hemuppgift.

Aktiviteten är gratis!

Nu på tisdag (14/2), 10.00 - 14.00 kommer vi ha en teori dag där ni bland annat kommer få ta den gula hästen (ett av barnmärkena). Om man redan har tagit gula hästen så är man självklart välkommen ändå. Ni kommer också få ett exemplar av "vi i stallet" böckerna som vi kommer använda oss av under teorin.

Vi vill bjuda in dig som är mellan 9 - 13 år att deltaga på denna teoridag, det kommer även att vara ett praktiskt moment tillsammans med ponnyerna samt att Alexandra Karlsson kommer att rida för oss efter lunch.

Aktiviteten är helt gratis men ni behöver medtaga lunch för dagen, samt ordentliga skor, hjälm och handskar då vi ska hantera hästar. Om ni vill köpa märket-"gula Hästen" så kostar det 30:-, kontant eller swish går bra. Vi bjuder på fika.

Max antal för dagen är 20 personer, det är först till kvarn som gäller! Anmälan via www.minridskola.se Länk till annan webbplats. öppnas lör 11/2 kl.8.

VIKTIGT är att målsman vid anmälan skriver att det är ok att vi använder bilder och film till redovisningen av denna dag. Detta skriver ni under övrigt-meddelande när ni anmäler på minridskola. Bilderna/filmerna kommer alltså bara visas upp på redovisningsdagen på den kursen vi går.

mvh

Elsa, Michelle, Felicia och Alexandra

Publicerad: 2023-02-10

Senast uppdaterad: 2023-02-10

Författare: Jennie Johansson

Besöksadress

Jennylundsvägen 1
445 34 Bohus

Postadress

Jennylundsvägen 1
445 34 Bohus

Kontakta oss

031 982500
ridskolan@ajrk.se