Gå till innehåll
Ale-Jennylunds Ridklubb
Ale-Jennylunds Ridklubb

Teorivecka

Vårterminens teorivecka startar fre 17/3 och slutar tor 23/3.

Våra clinics/uppvisningar är öppna för alla medlemmar.

Under teoriveckan har vi inga vanliga ridlektioner, det händer istället väldigt mycket annat på ridskolan. Teori ingår i utbildningen på ridskola, för att man skall få en bättre förståelse för hästar samt en större kunskap om ridning och allt runt omkring ridsporten.

Under teoriveckan får man komma hit vilken dag man vill och även flera dagar om man vill. Man måste alltså inte komma den dagen man vanligtvis rider utan det är fritt fram att välja vad man vill. Kom gärna flera dagar i veckan.

De flesta aktiviteterna är det bara att "dyka upp på" men till några aktiviteter krävs föranmälan. Läs igenom noga så att ni inte missar det. Mer information samt schema hittar du här. Pdf, 251.5 kB, öppnas i nytt fönster.

Teoriveckan gäller både ponny- och hästlektion.

Välkomna!

 

För er som rider med egen häst på anläggningen så finns här ett ridhusschema som gäller för denna veckan, fre 17/3 - tor 23/3. Pdf, 213.6 kB, öppnas i nytt fönster.

 

 

Publicerad: 2023-03-07

Senast uppdaterad: 2023-03-28

Författare: Jennie Johansson

Besöksadress

Jennylundsvägen 1
445 34 Bohus

Postadress

Jennylundsvägen 1
445 34 Bohus

Kontakta oss

031 982500
ridskolan@ajrk.se