GÄ till innehÄll
Ale-Jennylunds Ridklubb
Ale-Jennylunds Ridklubb

Tack Alexandra 🌾

Nu pÄ lördag 27/1 arbetar vÄr ridlÀrare Alexandra Karlsson tyvÀrr sin sista dag hos oss. Alexandra jobbar heltid med ett annat jobb och kommer dÀr att börja jobba helger och dÄ hinner hon tyvÀrr inte jobba hos oss ocksÄ. Tack Alexandra för alla Är som du har delat med dig av dina erfarenheter och kunskaper nÀr du har haft lördagslektioner hos oss! Vi Àr mÄnga som kommer sakna dig, bÄde kollegor och elever. Lycka till framöver!

 

Alexandras lördagslektioner kommer tas över av ridlÀraren Elsa Lindegren.

 

Publicerad: 2024-01-25

Senast uppdaterad: 2024-01-25

Författare: Jennie Johansson

Besöksadress

JennylundsvÀgen 1
445 34 Bohus

Postadress

JennylundsvÀgen 1
445 34 Bohus

Kontakta oss

031 982500
ridskolan@ajrk.se