Gå till innehåll
Ale-Jennylunds Ridklubb
Ale-Jennylunds Ridklubb

Vill du vara funktionär?

Vi behöver som alltid Dig som ideell funktionär på våra tävlingar.

Nu är det dags för nästa tävling som är en Dressyrträvling för häst den 8-9 juni. Nu finns första utgåvan av funktionärsschemat ute KLICKA HÄR Excel, 26.3 kB, öppnas i nytt fönster.. Här ser du vilka postger som behövs och v ar det saknas. Schemat kommer att uppdateras löpande, så titta här med jämna mellanrum.

Vill du vara med så meddela din ridlärare eller maila tävling@ajrk.se. Skriv vilka tider du kan och var du helst vill vara så lägger vi in dig i schemat. Du kan också gå in på vår Facebook sida och skriva i kommentarerna till inlägget om dressyrtävlingen.

Text

Publicerad: 2024-05-29

Senast uppdaterad: 2024-05-29

Författare: Tony Karlsson

Besöksadress

Jennylundsvägen 1
445 34 Bohus

Postadress

Jennylundsvägen 1
445 34 Bohus

Kontakta oss

031 982500
ridskolan@ajrk.se