Gå till innehåll
Ale-Jennylunds Ridklubb
Ale-Jennylunds Ridklubb

Sommarhoppet

Sommarhoppet är sommarens stora hopptävling med ponnys på fredagen stora hästar på lördag och söndag.

Passa på att vara funktionär och se tävlingen lite "från insidan" Funktionärsschemat ser du här KLICKA HÄR Excel, 34 kB, öppnas i nytt fönster.. Här ser du vilka poster som behövs och var det saknas. Schemat kommer att uppdateras löpande, så titta här med jämna mellanrum.

Vill du vara med så meddela din ridlärare eller maila tävling@ajrk.se. Skriv vilka tider du kan och var du helst vill vara så lägger vi in dig i schemat. Du kan också gå in på vår Facebook sida och skriva i kommentarerna till inlägget om tävlingen.

Du kan givetvis också komma och vara publik, pasa på att handla nåt gott att fika och äta i sommarvärmen.


Publicerad: 2024-06-20

Senast uppdaterad: 2024-06-20

Författare: Tony Karlsson

Besöksadress

Jennylundsvägen 1
445 34 Bohus

Postadress

Jennylundsvägen 1
445 34 Bohus

Kontakta oss

031 982500
ridskolan@ajrk.se