Hoppa till sidans innehåll

Uppdaterat 19/3 Angående Coronaviruset

12 MAR 2020 16:46
På grund av rådande omständigheter gällande Corona-viruset vill vi inte att ni besöker oss om ni är sjuka eller någon i familjen visar symptom. För att vi skall kunna fortsätta vår verksamhet utan några avbrott så gäller det att...
  • Uppdaterad: 19 MAR 2020 17:40

På grund av rådande omständigheter gällande Corona-viruset vill vi inte att ni besöker oss om ni är sjuka eller någon i familjen visar symptom.

För att vi skall kunna fortsätta vår verksamhet utan några avbrott så gäller det att vi i personalen utsätts för så lite smittorisk som möjligt!

Därför kommer vi INTE tillåta andra personer än personal, stallvärdinnor samt privatuppstallade i våra lokaler under dagtid vardagar fram till 16.00.

Vi kommer att pausa vår skötarverksamhet på Ponny tills vidare.

Vi vill att ni som är ridande och behöver ha medhjälpare tänker på att ta med er max en person. Vi är tacksamma för om ni kan justera stigläder m.m. utan ridlärarens hjälp, med tanke på smittorisken som ökar när man är nära varandra.

Försök att vistas så lite som möjligt i vårt klubbhus där ventilationen är lite sämre. Toaletterna är försedda med handsprit, använd den! Vi kommer inte hålla caféet öppet.

Vi kan även informera er redan nu om att vi tyvärr inte kommer anordna några extra aktiviteter/läger/kurser på påsklovet i år.

Är ni förkylda, stanna hemma!

Tack för visad förståelse!

Magdalena Randver
Ridskolechef
Ale Jennylunds Ridklubb

 

 

Tidigare utlagd information, 12/3:

På grund av rådande omständigheter vill vi inte att ni besöker oss om ni är sjuka eller någon i familjen visar symptom enligt nedan information.

Följande information kommer från Ale Kommun:

Från och med nu ska den som har symptom på luftvägsinfektion (hosta, andningssvårighe­ter eller feber) stanna hemma och följa informationen på https://www.1177.se/Vastra-Gotaland/ istället för att gå till förskolan eller skolan.

Jobbar du i Ale kommun? Då ska du också stanna hemma om du har symptom på luftvägsinfektion (hosta, andningssvårighe­ter eller feber).

Vi följer folkhälsomyndighetens och 1177s rekommendationer som säger att man ska testas om man har symptom på luftvägsinfektion och om man under de senaste 14 dagarna har varit i riskområden/har haft kontakt med person som varit i riskområde.

Folkhälsomyndigheten bedömer just nu risken för en allmän smittspridning i Sverige som mycket hög. Nu behöver vi alla hjälpa till för att minska spridningen av coronasmitta.

Kommunala boenden
Vi tar inte emot onödiga besök på våra boenden. Det är särskilt viktigt att de som arbetar inom äldreomsorg och vård av äldre och riskgrupper inte arbetar om de får symptom på luftvägsinfektion (hosta, andningssvårigheter, feber).

Förskola/skola
Barn/elever samt skolmedarbetare med symptom på luftvägsinfektion (hosta, andningssvårigheter eller feber) ska stanna hemma. Friska elever och personal ska vara i skolan som normalt, oavsett om de har vistats i utsatta områden eller inte. Sveriges beredskap och metoder för smittspårning är god och effektiv och det finns därför ingen anledning att stänga förskolor eller skolor, även om smittade personer befunnit sig på förskolan eller skolan (enligt folkhälsomyndighetens rekommendationer).

Tänk på att det är viktigt med god handhygien och att undvika onödig kontakt med sjuka.

Ytterligare information och frågor och svar hittar du på sidan om hur Ale kommun arbetar med skydd mot coronavirus/sjukdomen covid-19: ale.se/corona.

Här kan du se en film från 1177 om hur du tvättar händerna på bästa sätt: https://www.1177.se/…/sunda-van…/sa-har-tvattar-du-handerna/

 

Skribent: Jennie Johansson
Epost: This is a mailto link

Beställning av klubbkläder:

 Klubbkläder

 

 

 

 Sponsorer:

 

 

 

Cederleuf & Svenheimer

 

 

Svesjö logga

 

Akzo Nobel

 

  Kareby Bil

 

 Ale Ridsport

 

 Multiva

 

bockmann2d_gro_ohne_text

 

 

hooks_logo

 

 

myone_2

 

NSG

 

 

 

 

Bingoalliansen

 

Golvtjanst

 

Hooves

tc-startsida-webshop_n

 liljas_logo

 

it

 

Postadress:
Ale-Jennylunds RK - Ridsport
Jennylundsvägen 1
44534 Bohus

Besöksadress:
Jennylundsvägen 1
44534 Bohus

Kontakt:
Tel: 031982500
E-post: This is a mailto link

Se all info