Hoppa till sidans innehåll

Newbody

22 OKT 2020 17:06
Paketen har kommit!
Vi har nu öppnat upp för efterbeställning. Sista dag för efterbeställning är den 14 december. Paketen från efterbeställningen kommer att komma för jul. Beställningslänkarna nedan fungerar även vid efterbeställning.
  • Uppdaterad: 03 DEC 2020 21:05

Nu är det dags för höstens försäljning av Newbodys produkter. Sista dag för beställning är den 16/11. Varför inte köpa någonting som ni ändå behöver, och samtidigt stödja oss i Ale-Jennylunds Ridklubb? 

Vi har just nu webbshopen öppen, där kan ni handla Newbody-produkter. Via länken nedan kommer ni direkt in i vår shop. Gå redan nu ut via länken och passa på att se vilka nyheter som finns:

https://www.newbody.se/s/TCUUPHN-CWUSHR

För varje sålt paket tjänar vi 37 kronor.

Välj gärna direktköp - så får ni produkterna hemskickade direkt, 2-4 dagar efter att beställningen är lagd, till närmaste ombud. Och du betalar enkelt direkt till Newbody när du lägger din beställning. AJRK tjänar självklart 37:- per paket även vid direktköp. Vid köp av 6st paket, eller fler, är det gratis frakt. Vid köp av färre paket är fraktavgiften 69:-.  

Det går även att välja att hämta sina paket hos föreningen efter det att försäljningen har avslutats. Då betalar man inte nu utan först när man fått sina varor.

 

Vill du hjälpa till att sälja? Registrera dig via följande länk: https://www.newbody.se/reg/TCUUPHN   Då får du även en egen webshop som du kan dela. Om du vill ha en katalog så finns det att hämta i caféet.

 

Sista beställningsdag är den 16/11.  

Var med och stötta oss i din lokala förening! Pengarna går till inköp av en ny lektionshäst. 

Skribent: Jennie Johansson
E-post: This is a mailto link

Beställning av klubbkläder:

 Klubbkläder

 

 

 

 Sponsorer:

 

A-hus

 

 Svenljunga sadelmakeri

Ale Djurklinik

 

 Agria

 Ale Ridsport

 

 

 

 

Bingoalliansen

 

 

 

 

 

Postadress:
Ale-Jennylunds RK - Ridsport
Jennylundsvägen 1
44534 Bohus

Besöksadress:
Jennylundsvägen 1
44534 Bohus

Kontakt:
Tel: 031982500
E-post: This is a mailto link

Se all info