Hoppa till sidans innehåll

Newbody / Spicy Dream

21 MAJ 2020 18:18
Vi i Ale-Jennylunds Ridklubb behöver ditt stöd mer än någonsin. Vi är i stort behov av att samla in pengar till att köpa in nya trevliga storhästar till vår lektionsverksamhet. Och genom att handla produkter från Newbody och Spicy Dream...
  • Uppdaterad: 17 JUN 2020 21:13

Vi i Ale-Jennylunds Ridklubb behöver ditt stöd mer än någonsin. Vi är i stort behov av att samla in pengar till att köpa in nya trevliga storhästar till vår lektionsverksamhet. Och genom att handla produkter från Newbody och Spicy Dream så kan du stötta oss i detta.

 

Uteblivna intäkter från olika event och liknande under Corona-virusets framfart har gjort att vi just nu behöver allt stöd vi kan få för att fortsätta kunna bedriva vår verksamhet.

 

Varför inte köpa någonting som ni ändå behöver köpa, och samtidigt stödja oss i Ale-Jennylunds Ridklubb?

 

Vi har just nu webbshoppar öppna, där ni kan handla Newbody-produkter eller kryddor från Spicy Dream. Via länkarna nedan kommer ni direkt in i vår shop. Utöver detta har vi även tvål från Home Seremonies.

 

Newbody (Strumpor, underkläder, träningskläder) https://www.newbody.se/shop/ale-jennylunds-ridklubb-foreningen/shop/30624044/?source=map

För varje sålt paket tjänar vi 37 kronor.

 

Spicy Dream (Kryddor, oljor, marinader - perfekt till grillsäsongen) https://www.spicydream.se/shop/ale-jennylunds-ridklubb-foreningen-2/shop/30624051/?source=map 

För varje sålt kryddpaket tjänar vi 27 kronor.

 

Sista beställningsdag är den 28/6. Vid hemleverens behöver ni dock inte vänta på era varor. De levereras 3-5 dagar efter att beställningen är lagd. Och du betalar enkelt direkt till Newbody när du lägger din beställning. 

 

Välj direktköp - så får ni produkterna hemskickade direkt, till närmaste ombud. Newbody har tillfälligt sänkt fraktavgiften från 69:- till 35:-. Vid köp av 6st paket Newbody, eller fler, är det gratis frakt. För Spicy dream blir det gratis frakt vid köp av 7st paket eller fler.

Corona har slagit hårt mot hela vårt samhälle – inte minst föreningslivet. Den här försäljningen innebär endast en digital shop. Inga kataloger. Inga säljregistreringar. Men dela med dig av länken till vänner, kollegor och släktingar. Kanske kan ni gå ihop några stycken när ni handlar så kommer ni snabbt upp i fraktfritt. I och med hemleverans så slipper vi som förening, nu i Corona-tider, även den personliga kontakt som det blir vid utlämning av beställningar.

Var med och stötta oss i din lokala förening. Vi behöver dig mer än någonsin!  

Skribent: Jennie Johansson
E-post: This is a mailto link

Beställning av klubbkläder:

 Klubbkläder

 

 

 

 Sponsorer:

 

A-hus

 

 Svenljunga sadelmakeri

Ale Djurklinik

 

 Agria

 Ale Ridsport

 

 

 

 

Bingoalliansen

 

 

 

 

 

Postadress:
Ale-Jennylunds RK - Ridsport
Jennylundsvägen 1
44534 Bohus

Besöksadress:
Jennylundsvägen 1
44534 Bohus

Kontakt:
Tel: 031982500
E-post: This is a mailto link

Se all info