Hoppa till sidans innehåll

Uppdateringar angående coronaviruset

03 OKT 2020 18:30
Pandemin är inte över, men det är lätt att glömma av sig... Så här kommer en viktig påminnelse till alla våra elever angående hur vi vill att ni agerar när ni är hos oss och rider lektion, under rådande situation:
  • Uppdaterad: 22 OKT 2020 16:41

-Vistas endast max två-tre personer samtidigt i sadelkammaren.

-Vid justering av sadelgjordar, stigläder så görs detta av eleven själv eller elevens förälder, medhjälpare alternativt stallvärdinna. Ridinstruktören gör endast detta i nödfall. Vi försöker hålla våra ridinstruktörer friska för att kunna fortsätta verksamheten som vanligt, så därför vill vi att ridinstruktörerna undviker närkontakt med elever i den mån det går.

-Max en person (medhjälpare) per elev får vistas på anläggningen.

-Stallvärdinnan håller viss teori för ponnyeleverna efter eller innan lektion, försök hålla avstånden till varandra under denna teori. Ponnyeleverna får gärna hjälpa stallvärdinnan med höpåsar och mockning men försök undvika gruppbildning. Hästeleverna gör de vanliga uppgifterna som varje grupp har, men undvik gruppbildning även där. Vi är tacksamma för om ni, i den mån det går, sköter om utrustningen precis som innan. Hästarna och ponnyerna vill vi att ni sköter om som vanligt före och efter lektion.

-Om det redan är flera personer på läktaren, så är det först och främst medföljande till de som har pågående ridlektion som skall vistas på läktaren. Detta för att undvika trängsel.

-Vi förstår att många vill stanna kvar efter sin ridlektion och prata med kompisarna i gruppen. Men var uppmärksamma på eventuell trängsel i stallet. De som behöver göra iordning sin häst före/efter lektion skall kunna få utrymme att göra det utan att "trängas". Så då får man gå ut och stå utanför stallet och prata istället.

-Var inte inne i klubbhuset mer än nödvändigt.

Tack på förhand för att ni hjälper oss att hålla avstånden! /Personalen

Fortsatt gäller att man stannar hemma om man har några sjukdomssymptom. Vi har hittills märkt att alla är noggranna med detta och det är vi väldigt tacksamma för!

 

Vid frågor, mejla: This is a mailto link

 

Mvh Personalen

/Ale-Jennylunds Ridklubb

Skribent: Jennie Johansson
E-post: This is a mailto link

Beställning av klubbkläder:

 Klubbkläder

 

 

 

 Sponsorer:

 

A-hus

 

 Svenljunga sadelmakeri

Ale Djurklinik

 

 Agria

 Ale Ridsport

 

 

 

 

Bingoalliansen

 

 

 

 

 

Postadress:
Ale-Jennylunds RK - Ridsport
Jennylundsvägen 1
44534 Bohus

Besöksadress:
Jennylundsvägen 1
44534 Bohus

Kontakt:
Tel: 031982500
E-post: This is a mailto link

Se all info