Gå till innehåll
Ale-Jennylunds Ridklubb
Ale-Jennylunds Ridklubb

Nyheter

 • 💕Olle 💕

  Vår fina, snälla, goa Olle har varit skadad en längre tid. Vi har kämpat med behandlingar och rehab men tyvärr är det ingenting som har gjort honom frisk och smärtfri. Så för Olles skull har vi, i samråd med veterinär, landat i att han skall få somna in. Detta är ett jobbigt beslut att ta men samtidigt vet vi att det är det bästa för honom.Vi kommer sakna dig Olle! 😥💔 Du är verkligen en genomsnäll ponny, så go på alla sätt och vis. Du kommer få det bra i Trapalanda, utan smärta och betande på de evigt gröna ängarna. 💕Sista dag att säga hejdå till Olle är onsdag 12 juni. 😢💔Har du några frågor så går det bra att kontakta personalen.
 • Sommarens Läger, Kurser och Uteritter

  Anmälan görs via www.minridskola.se under kurser. Man kan börja anmäla sig lör 2 mars kl.08:00.
 • Vill du vara funktionär?

  Vi behöver som alltid Dig som ideell funktionär på våra tävlingar.Nu är det dags för nästa tävling som är en Dressyrträvling för häst den 8-9 juni. Nu finns första utgåvan av funktionärsschemat ute KLICKA HÄR Excel, 26.3 kB, öppnas i nytt fönster.. Här ser du vilka postger som behövs och v ar det saknas. Schemat kommer att uppdateras löpande, så titta här med jämna mellanrum.Vill du vara med så meddela din ridlärare eller maila tävling@ajrk.se . Skriv vilka tider du kan och var du helst vill vara så lägger vi in dig i schemat. Du kan också gå in på vår Facebook sida och skriva i kommentarerna till inlägget om dressyrtävlingen.
 • Vi har lediga lektionsplatser och ledig stallplats.

  Vi har ströplatser lediga på både ponny-och hästlektion på olika nivåer. Vi har även stallplats lediga i vårat privatstall.
 • Familjedag 2 juni

  Varmt välkomna till oss för en dag fylld av aktiviteter och spännande uppvisningar mellan kl 12-15. Fri entré.
 • Blått kort

  För dig som vill vara med på våra klubbtävlingar och Skutt så drar vi nu igång Blått Kort
 • Uteritter på ponny i juni

  Eftersom det var ett stort intresse på de två första uteritterna så har vi planerat in 2st till uteritter på ponny.Datum : Lör 1/6 och Lör 15/6
 • Tävlingsfunktionär

  Nu finns funktionärsschemat för hopptävlingen den 25-26 maj ute KLICKA HÄR Excel, 31.5 kB, öppnas i nytt fönster.. Det kommer att uppdataeras löpande, så titta här med jämna mellanrum.Vill du vara med så meddela din ridlärare eller maila tävling@ajrk.se . Skriv vilka tider du kan och var du helst vill vara så lägger vi in dig i schemat.
 • Vårens Newbody försäljning

  Nu har vi startat upp vårterminens försäljning av Newbodys produkter. Även produkter från Spicy Dreams och Home Seremonies är med i försäljningen. Sista dag för beställning är den 2/6.
 • Molly Fonden

  Ale-Jennylunds Ridklubb har en spännande utmaning framför oss - vi behöver välkomna en ny ridskolehäst till vår gemenskap! Att bibehålla och utveckla vår hästfamilj är en nödvändighet för att kunna fortsätta erbjuda högkvalitativ ridning och utbildning till våra medlemmar. För att göra detta till verklighet behöver vi din hjälp. Vi står inför en ekonomisk utmaning men tillsammans kan vi hjälpas åt! Varje litet bidrag räknas och gör skillnad. Genom att donera till Mollyfonden (Swisha 123 198 17 60, Meddelande: Molly Fonden) gör du skillnad för våra hästar och medlemmar. Om varje medlem donerar 250 kronor vilket motsvarar en ridlektion på ponny eller knappt två luncher på stan är vi i mål!
 • Vad händer på din ridklubb just nu...

  Här kommer lite information från ridskolan 😊
 • Hoppkurs 10 Maj Ponny

  För er som rider från nivå II och uppåt på ponny.
 • Skutt, KlubbMästerskap i hoppning samt Pay & Jump sön 19/5

  Här nedan hittar du startlistor till KM i hoppning samt P&J Sön 19 maj 2024: . Startlistor till KM och viktig information till alla deltagare i KM hittar du här. Pdf, 122.1 kB, öppnas i nytt fönster.(I och med att det är färre starter än vanligt på ponny så vill vi att ni alla som rider på km kommer samma tid på morgonen.) . Startlistor till Pay & Jump hittar du här. Pdf, 120.9 kB, öppnas i nytt fönster. Mer information om P&J finns i tdb. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

 • Uteritter på ponny

  Vi har planerat in 2st uteritter på ponny. Vid stort intresse kommer vi fortsätta med fler uteritter.Datum : Lör 27/4 och Lör 11/5Nivå : För elever som rider på nivå II till nivå III. Man behöver kunna klara sig själv i stallet och vid upp- och avsittning eftersom ridläraren har en egen häst att hantera. Uteritten kommer anpassas efter nivån på de anmälda i gruppen.
 • Molly Fonden

  Som alla säkert redan vet så har våran fina Molly fått somna in och springer nu på de evigt gröna ängarna i Trapalanda. Hon fick akut tarmvred och veterinären var snabbt på plats men det gick tyvärr inte att rädda Molly.
 • Städdag 12 Maj

  Städdag söndagen den 12/5Kom och hjälp till på våran städdag. Vi samlas vid 10 tiden och jobbar ett par timmar. Sedan tänder vi grillen, så ta med vad du vill grilla och äta till lunch, vi bjuder på fika.Anmäl dig på: ridskolan@ajrk.se Vi hoppas solen skiner på oss och att vi kan få en härlig dag tillsammans
 • Kurser i Mounted Games

  Kurserna är öppna för ponnyelever från grupp I och uppåt som redan rider i en ordinarie ridgrupp. *16/4: Det finns platser kvar på kurserna som är på ojämna veckor. Välkommen med din anmälan!*

Prenumerera på nyheter

Hantera prenumeration

Sponsorer

Besöksadress

Jennylundsvägen 1
445 34 Bohus

Postadress

Jennylundsvägen 1
445 34 Bohus

Kontakta oss

031 982500
ridskolan@ajrk.se