Gå till innehåll
Ale-Jennylunds Ridklubb
Ale-Jennylunds Ridklubb

Melisa

Vår fina Melisa kommer tyvärr att få somna in och vandra vidare till de evigt gröna ängarna i Trapalanda. 😥❤ Melisa har haft stora problem med hälta. Hon har kraftig spatt på båda sina bakben. Trots behandling och vila så blir hon bara sämre och får mer och mer ont. I samråd med veterinär så är det här tyvärr den enda utvägen. Sista dagen att säga hejdå till Melisa är söndagen den 3/12. Vi tackar vår fyrfota kollega Melisa för de åren vi har fått tillsammans! ❤ En riktigt söt häst med hjärtat på det rätta stället! ❤ Hon var ganska busig när hon var ny hos oss men efter lite tid kom det fram en väldigt lugn och snäll häst som även kunde ridas av nybörjare. Hon har framförallt varit många juniorers favorit. Vi är många som kommer sakna dig Melisa! ❤❤

Publicerad: 2023-11-27

Senast uppdaterad: 2023-11-27

Författare: Jennie Johansson

Besöksadress

Jennylundsvägen 1
445 34 Bohus

Postadress

Jennylundsvägen 1
445 34 Bohus

Kontakta oss

031 982500
ridskolan@ajrk.se