Gå till innehåll
Ale-Jennylunds Ridklubb
Ale-Jennylunds Ridklubb

Löshoppning

För lektionselever.

Datum: 20 mars
Tid: 17.30-20.00
Plats: Lilla ridhuset, samling i caféet

Löshoppning med Elise och Ellen!

Vill du lära dig mer om löshoppning och sedan få vara med och utöva dina nyinlärda kunskaper? Då ska du anmäla dig till teoriveckans löshoppning som hålls av Elise och Ellen. Vi startar med en teoretisk presentation där vi går igenom löshoppning (självklart ingår fi ka), därefter går vi tillsammans ut till lilla ridhuset och bygger upp banan. Det finns möjlighet att själv få vara med i ridhuset och hjälpa oss löshoppa.


Hur anmäler jag mig?
Anmälan görs via www.minridskola.se


Aktiviteten är helt kostnadsfri. Om du vill vara med i ridhuset krävs hjälm, handskar och bra skor. Vill du bara titta på så går det också jättebra! Det är obligatoriskt att gå på alla delar av aktiviteten.

Publicerad: 2024-03-07

Senast uppdaterad: 2024-03-07

Författare: Jennie Johansson

Besöksadress

Jennylundsvägen 1
445 34 Bohus

Postadress

Jennylundsvägen 1
445 34 Bohus

Kontakta oss

031 982500
ridskolan@ajrk.se