Gå till innehåll
Ale-Jennylunds Ridklubb
Ale-Jennylunds Ridklubb

Att rida på ridskolan

Om du eller ditt barn vill böra rida hos oss så är du varmt välkommen att höra av dig till oss via mejl: ridskolan@ajrk.se

Det går också bra att själv registera den som vill börja rida via www.minridskola.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. . Välj Ale-Jennylunds Ridklubb och klicka på "Jag vill registera mig och/eller bli medlem hos er" . Där fyller du i personuppgifterna på den som vill börja rida och ställer upp den personen på kö. Vi hör av oss när vi har en plats att erbjuda. Självklart går det bra att höra av sig emellanåt för att kolla hur läget är på kölistan.

Om man har ridit ett tag innan så brukar det gå att få plats i någon befintlig grupp. Om man är nybörjare så brukar man behöva stå i kö först. Vi startar upp nya nybörjargrupper regelbundet.

Här på Svenska Ridsportförbundets hemsida finns samlat säkra tips och tänkvärda fakta för alla som är nya i stallet. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Läs gärna igenom Svenska Ridsportförbundets broschyr "Välkommen till ridskolan". Pdf, 3.2 MB, öppnas i nytt fönster.

Välkommen till ridskolan

 

Om du redan är medlem så logga gärna in på er sida på Ale-Jennylunds Ridklubb på www.minridskola.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. . Inloggning första gången är ert personnummer och som lösenord de 4'a sista siffrorna i ert personnummer. Ni kommer då att tvingas byta lösenord till något personligt. Här kan ni se era personliga uppgifter, vilka lektioner ni är inbokade på, göra avbokningar, anmäla till kurser och läger och så småningom även kunna boka igenridning. Korrigera gärna era uppgifter om något inte stämmer. Kommer ni inte in på ert personnummer och 4 sista siffrorna kontakta oss på mail: kansli@ajrk.se

Det finns även en funktion där man kan uppge sin ICE kontakt. (In Case of Emergency) fyll gärna i detta.

Publicerad: 2022-12-29

Senast uppdaterad: 2023-01-13

Författare: Jennie Johansson

Besöksadress

Jennylundsvägen 1
445 34 Bohus

Postadress

Jennylundsvägen 1
445 34 Bohus

Kontakta oss

031 982500
ridskolan@ajrk.se